Nieuwjaarsborrel Oude Beuk
24 januari 2004

Na vier jaar hebben we het voorafgaand aan onze traditionele nieuwjaarsborrel dit jaar vrij droog gehouden; geen gebadder en geschrob in het Utrechtse hamam, dat wat tekenen van aftakeling was gaan vertonen.

Het verzamelpunt was ook nieuw, café Florin, een fraaie, ruime vertimmering van het voormalige Zeezicht. Behalve de verwachte Oude Beuken -

waaronder een zekere harde kern bij dit soort gelegenheden - kwam er ook nog een onaangekondigd lid, en wel een van de oprichtsters: Leen.

Later op de avond hanteerde Leen nog haar camera, met bijgaand resultaat.

Na de borrel toog het gezelschap naar tapasrestaurant Mi Madre, ook alweer een nieuw adres, en daar lieten we een diverse reeks hapjes, prakjes, balletjes, pootjes en schelpjes passeren.

Toen wij daarover in een dankbaar gezang ontstaken, werd dat tot onze verrassing niet gewaardeerd; toen zijn we maar weer gaan brainstormen over onze toekomst: hoe gaat het Oude Beuken-bejaardenhuis heten, en wat voor bloemetjes komen er in de vensterbank? De rollator-kleuren (beukenrood en oranje, natuurlijk) zijn al besteld. Voor nadere info over ligging, bel Leen.